wallpaperhp.com - DP BBM terbaru gratis | DP BBM galau | DP BBM gokil | DP BBM romantis

sakapeungmah sok hayang ngomong jeung asbak

Tuesday, March 10th, 2015 - Sunda
hayang ngomong jeung asbak

sakapeungmah sok hayang ngomong jeung korsi

Tuesday, March 10th, 2015 - Sunda
hayang ngomong jeung korsi

Bakar LEMAKmu, bukan ROKOKmu

Tuesday, March 10th, 2015 - Gokil
bakar lemakmu, bukan rokokmu